Stretch

"Afspraak is afspraak"

Ernst de Moel van DUWO Short Stay Housing in Delft. EOS Projects deed de inrichting van onder andere 8 woningen aan de Rontgenweg en 66 woningen in Huize Monica.

“Ik kan met EOS Projects lezen en schrijven. Het persoonlijke contact is daarbij heel belangrijk. Je hebt bij EOS één vast aanspreekpunt, waar je voor alles bij terecht kunt. Daarmee onderscheiden ze zich echt van andere aanbieders. Hans Kuipers, de directeur, is een meester in terugkoppelen en meedenken. We hebben een aantal grote projecten met EOS gedaan, maar we vragen ze ook als we bijvoorbeeld de gordijnen in een locatie willen vervangen. EOS Projects komt dan vaak voordelig uit vergeleken met andere aanbieders, terwijl je weet dat je van de kwaliteit op aan kunt.”

Meubels op maat

“EOS Projects heeft voor ons een DUWO-assortiment samengesteld van projectmeubelen waar we weinig onderhoud aan hebben, in een goede prijs-/kwaliteitverhouding. We komen er echt van terug om meubilair zelf in te kopen bij een goedkoop meubelwarenhuis. Je moet het dan zelf halen en in elkaar zetten en vaak gaat het snel stuk. We gaan dus af van het saaie spaanplatenspul. EOS Projects ontwerpt en maakt meubels op maat. Ze denken daarbij goed mee over duurzaamheid, maar ook over de juiste uitstraling en kleuren. Het blad van de eettafel is dan bijvoorbeeld hetzelfde als de planken van een boekenkast. Dat geeft eenheid in stijl. We hebben nu ook besloten een voorraad aan te houden van het EOS-meubilair, zodat we in deze stijl een tijd door kunnen.”

Betrouwbaar

“Bij EOS is afspraak, afspraak. En als er een keer iets niet lukt, dan hoor je dat op tijd, met een goede reden. Er komen wel eens andere bedrijven langs en dan krijg je de mooiste presentaties van gladde mannetjes. Dan kan alles en ze regelen alles. Als puntje bij paaltje komt, laten ze dan toch steken vallen. Dat kunnen we niet gebruiken.”

Snel en slim

“We kregen in 2015 de opdracht om een voormalig verzorgingshuis in te richten als studentencomplex. Pas een maand voor de oplevering kwam het groene licht. De vloerbedekking, alle gordijnen en het meubilair moesten er nog in. En dat voor 66 woningen. EOS denkt in zo’n situatie echt mee, bijvoorbeeld met de tip om ook ongebruikt meubilair van een andere locatie te gebruiken. En door de goede contacten bij leveranciers, waren de gordijnen binnen een week geleverd. En er komt natuurlijk wel eens iemand die het nog goedkoper kan, maar als je alles afweegt, kom ik toch vaak bij ze uit. Het is samenwerken zonder ergernissen.”