Stretch

“Bij ons roept iedereen: laat EOS het doen”

Patrick van Pelt, technisch beheerder DUWO Amsterdam, regelt alles rondom Short Stay. De samenwerking tussen DUWO en EOS gaat al lang terug. EOS denkt mee over de invulling van opdrachten, bouwt bestaande woningen/kamers om naar Short Stay en doet  een deel van het onderhoud voor deze eenheden.

Korte lijnen

“Short Stay betekent dat Duwo voor een half jaar tot een jaar onderdak biedt aan buitenlandse studenten. Zij huren dan een gemeubileerde kamer. EOS levert hiervoor de complete inrichting; meubels, raamafwerking , witgoed,  verlichting inclusief wand- en vloerafwerking. Kortom: als een woning kaal is, kleedt EOS hem aan. Duwo bezit meer dan 2500 short stay woningen/kamers. Dus zeker in de periodes van de nieuwe instroom aan studenten zijn de lijnen met EOS kort.  

Kosten besparen

EOS denkt  met je mee. Zij zijn goed bekend met de situatie in de verschillende panden, en ondersteunen ons desgevraagd bij het bestellen van de juiste aantallen spullen voor gemeubileerde verhuur.  Zij geven ook regelmatig advies om meubels die bij de ene locatie overbodig zijn geraakt in te zetten op een andere locatie. EOS verzorgt dan ook het transport en de plaatsing.

Geen omkijken naar

Volgend jaar hebben we een verbouwproject voor 200 Short Stay woningen. Bij ons roept iedereen dan meteen: laat EOS het doen.  EOS voert opdrachten uit van a-z volgens de gemaakte afspraken. Daar hebben we dan geen omkijken naar. EOS is soms wat duurder, maar door hun manier van werken scheelt het uiteindelijk toch geld voor de opdrachtgever. Bij andere bedrijven moet je er  meer bovenop zitten en dan gebeurt het wel eens dat afspraken niet worden nagekomen. Bij EOS kun je voor veel zaken terecht en dat scheelt de beheerders van Duwo (regel)werk en problemen..

Grote en kleine klussen

Ik werk inmiddels 11 jaar bij DUWO. Vóór mijn tijd kwamen de meubels al van EOS.

Twee, drie jaar terug ben ik nog wel eens langs geweest bij andere bedrijven. Maar die kijken niet verder dan ons PvE (programma van eisen). Bij EOS doen ze ook graag grote projecten, maar men loopt niet weg voor de kleine klussen. En dat doen ze ook niet in voor ons beide drukke periodes. We kunnen het hele jaar door bouwen op de mensen van EOS en het maakt niet uit of men dan 1 klein pakje moet leveren of een volle vrachtwagen: dat is wel een verschil met andere partijen.  

Dan bellen we met EOS

Hans Kuipers van EOS heeft een goed team achter zich.  Hierdoor kan er veel. Buiten onze normale projecten doen wij bijvoorbeeld weleens een fietsenactie. Er staan vaak veel achtergelaten fietsen in onze panden.De moeten op een gegeven moment worden afgevoerd naar het fietsendepot van  de gemeente. We bellen dan met EOS die regelt het met hun vrachtwagen. Ook voor dat soort dingen staan ze voor je klaar. Het is gewoon top wat EOS allemaal doet.“