Stretch

"Nu willen we alle ruimtes aanpakken"

Werner Pomian is directeur van Pomweld Las- en snijtechniek. EOS Projects richtte een leslokaal en ontvangstruimte in voor dit bedrijf. 

“Voor onze uitstraling en onze naam is het echt fantastisch dat we nu zo’n sfeervolle ontvangstruimte hebben. Het is er gezellig, een beetje loungy. Klanten komen binnen en zeggen echt: ‘wow, wat is dit?’ We hebben zitjes waar je ongedrongen kunt praten, dat schept natuurlijk een goede sfeer.”

Shockeffect
“Ook de lesruimte is aangepakt. In de metaalsector is de standaard kaal, grauw en saai. Bij ons kun je ook keihard blokken, maar wel in een gezellige ruimte. Dat is in onze markt echt uniek. Bij de mensen die bij ons een training komen volgen, is er bijna een shockeffect: ‘krijg ik les in zo’n relaxte ruimte?’ ”

Totaal ontzorgd
“Wat ik prettig vind bij EOS Projects: je wordt totaal ontzorgd. En dat is voor mij heel belangrijk, want ik heb andere dingen te doen. Je merkt aan alles dat ze heel veel verstand hebben van wat ze doen. Ik vertel ze wat ik in mijn hoofd heb en zij brengen dat een stap verder. Dat begon al met een goede schets en moodboards. Alle plannen zagen er fantastisch uit en ze pasten binnen het budget. Vervolgens hebben ze het uitgevoerd, tot in details als het ophangen van de fotolijstjes. Alles wat ze beloofd hebben, hebben ze binnen de planning gedaan. Dat klinkt logisch, maar helaas is dat tegenwoordig eerder de uitzondering. Het enige probleem: nu willen we alle andere ruimtes ook aanpakken.”