Stretch

Fraijlemaborg

De Fraijlemaborg in Amsterdam Zuid-Oost van Woonstichting De Key huisvest 170 studenten. EOS Projects ontwierp en realiseerde de inrichting van 88 zelfstandige eenheden, 82 onzelfstandige eenheden en de gemeenschappelijke ruimtes.

Onze opdracht: bedenk een complete inrichting die past bij de huisstijl van De Key, met een neutrale basis, zodat bewoners deze naar eigen wens verder kunnen aanpassen. EOS Projects richtte ook de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte in met Dolby Surround-systeem, een beamer en plafondscherm. De lange tafels en loungebanken nodigen uit om samen te recreëren.

Accountmanager studentenhuisvesting Warner Thijssen van Woonstichting de Key: “De woningen stralen rust, warmte en degelijkheid uit. Dat is ook dankzij de stylist van EOS Projects: Marlous Keuter. Styling klinkt misschien chique, maar dat maakt zo’n verschil. Vroeger zag je in studentenwoningen veel van dat saaie beukenhouten spul, bij ons is het nu allemaal wat luxer en huiselijker. We kunnen dat dankzij EOS brengen zonder dat het ten koste gaat van de betaalbaarheid, want de prijs is voor studenten natuurlijk belangrijk. EOS Projects combineert de praktische blik met creativiteit.” >> 

Opdrachtgever:

Woonstichting De Key

Projecttype:

Nieuwbouw

Aantal woningen

88 zelfstandig en 82 onzelfstandig

Oplevering:

1e kwartaal 2011

Werkzaamheden:

Ontwerp en realisatie

Dit project delen