Stretch

PomWeld 

Voor de vestiging van Pomweld in Amsterdam heeft Eos Projects een compleet ontwerp gemaakt voor een leslokaal en een aparte ontvangstruimte. Pomweld verzorgt praktische lastrainingen voor verschillende niveaus in de vestiging te Heerhugowaard. In de vestiging in Amsterdam krijgen toekomstige lassers theorielessen. We creëerden een warme, inspirerende lesomgeving. De op maat gemaakte tafels zijn van hoogwaardige kwaliteit met een blad in eikenkleur en een zwart gelast frame. 

Voor dit leslokaal ontwikkelde EOS Projects bovendien een projectstoel met uniek design. Dit leverde een stevige, prettige lesstoel op, waar studenten de hele dag comfortabel op kunnen zitten. 

Klantervaring
Werner Pomian, directeur van Pomweld Las- en snijtechnieken: “Voor onze uitstraling en onze naam is het echt fantastisch dat we nu zo’n sfeervolle ontvangstruimte hebben. Het is er gezellig, een beetje loungy. Dat is uniek in de metaalsector. Klanten komen binnen en zeggen echt: ‘wow, wat is dit?’ Dat schept natuurlijk direct een goede sfeer.” >>

Opdrachtgever:

PomWeld Las- en snijtechniek

Projecttype:

Bestaande bedrijfsruimte

Oplevering:

2e Kwartaal 2014

Werkzaamheden:

Ontwerp, Inrichting & Realisatie

Dit project delen