Stretch

Kort projectnieuws

Duwo Amsterdam, Uilenstede Amstelveen
(juli - augustus 2015)

In de zomermaanden mochten we in Amstelveen 26 gerenoveerde woningen afwerken op de vernieuwde campus Uilenstede. De woningen kregen glasvezelbehang, compleet nieuw schilderwerk, verlichting en het leveren en brandvertragende gordijnen. 

De Alliantie, Anton Struikbuurt Amsterdam 
(juli - september 2015)

Eos heeft in opdracht van De Alliantie meer dan 30 wisselwoningen afgewerkt in de Anton Struikbuurt in Amsterdam. Dit zijn tijdelijke woning voor huurders uit de buurt, die vanwege renovatie voor een aantal maanden de eigen woning moeten verlaten.Per woning is in overleg met de opdrachtgever een plan van aanpak gemaakt voor raam-, vloer- en wandafwerking en verlichting. Voorheen verschilde de afwerkkwaliteit tussen de wisselwoningen erg, nu is er een vaste kwaliteit. 

De Key, H. Cleyndertweg Amsterdam
(november 2015)

In deze studentenflat is op 6 afdelingen de woonkamer/keuken opnieuw ingericht. Elke afdeling heeft 13 bewoners en dit zijn zowel Nederlandse als internationale studenten. Zij maken gebruik van een relatief kleine keuken/woonkamer. In het ontwerp hebben we rekening gehouden met optimaal gebruik van de ruimte. We creerden een huiskamereffect, dat uitnodigt om elkaar te ontmoeten en samen te eten en ontspannen. Bij de keuze van de inrichting is als uitgangspunt een rustige basis gekozen, die aansluit bij wat er al aanwezig was en veel ruimte laat voor eigen aankleding. 

Bekijk ook een aantal andere projecten van Eos