Stretch
Ervaringen

Uva / Hva

"Ondersteuning in het huisvesten van 240 studenten in een unieke locatie"

Joep Dragt is verantwoordelijk voor de huisvesting van internationale studenten, bij zowel de UvA als de HvA. Een collega van de UvA raadde EOS Projects aan, om de huisvesting van 240 internationale studenten in de Bijlmerbajes te begeleiden. Een samenwerking die boven verwachting uitpakte.

Lees meer >>

Ervaringen

Duwo Amsterdam

“Bij ons roept iedereen: laat EOS het doen”

Patrick van Pelt, technisch beheerder DUWO Amsterdam, regelt alles rondom Short Stay. De samenwerking tussen DUWO en EOS gaat al lang terug. EOS denkt mee over de invulling van opdrachten, bouwt bestaande woningen/kamers om naar Short Stay en doet  een deel van het onderhoud voor deze eenheden.

 

Lees verder >>

 

Ervaringen

Universiteit Leiden

'Een mooie referentie voor de toekomst'

Bianca Put-Van der Voorn, medewerker bij de afdeling huisvesting en gebiedsontwikkeling van de Universiteit Leiden, is recent gaan samenwerken met EOS Projects. De opdracht: het inrichten van twee eengezinswoningen voor gastdocenten. De Universiteit Leiden is bij EOS terechtgekomen via DUWO Leiden, een al bestaande klant van EOS.

 

Lees verder >>

 

Ervaringen

Duwo Delft

'Afspraak is afspraak'

Ernst de Moel, technisch beheerder DUWO Short Stay Housing Delft: “Ik kan met EOS Projects lezen en schrijven. Het persoonlijke contact is daarbij heel belangrijk. Je hebt bij EOS één vast aanspreekpunt, waar je voor alles bij terecht kunt. Daarmee onderscheiden ze zich echt van andere aanbieders”

 

Lees verder 
>>

Ervaringen

Pomweld

"Totaal ontzorgd"

Werner Pomian, directeur van Pomweld Las- en snijtechnieken: “Voor onze uitstraling en onze naam is het echt fantastisch dat we nu zo’n sfeervolle ontvangstruimte hebben. Het is er gezellig, een beetje loungy. Dat is uniek in de metaalsector. Klanten komen binnen en zeggen echt: ‘wow, wat is dit?’ Dat schept natuurlijk direct een goede sfeer.

lees verder >>

Ervaringen

De Key

"Met EOS Projects kies ik voor gemak"

Warner Thijsen, accountmanager studentenhuisvesting Woonstichting de Key: “Wij gaan bij de inrichting van studentenwoningen voor basic plus: dus met iets meer comfort en luxe. Net een mooier kastje, net een leuk extra’tje. EOS Projects kan dat realiseren, omdat ze de praktische blik combineren met creativiteit.”

 

Lees verder 
>>